Destination Nord
AAL

Kom let og hurtigt til Aalborg

International lufthavn kun 10 minutter fra Aalborg Centrum

Med en flyvetid på kun 35 minutter fra København og 65 minutter fra Amsterdam kommer du nemt og hurtigt til Aalborg. Og med flere daglige afgange til og fra disse store internationale knudepunkter er Aalborg en særdeles let tilgængelige konferenceby uanset hvor i verden, du kommer fra.

Let tilgængelighed med fly

Aalborg Lufthavn

35 minutter fra København

København – Aalborg

Med op til 36 daglige forbindelser mellem København og Aalborg er det nemt at komme til og fra Aalborg på alle tidspunkter af dagen. Flyvetiden fra København til Aalborg er kun 35 minutter, og når du er landet i Aalborg Lufthavn, er der mindre end 10 minutters kørsel i taxa til Aalborg Centrum, hvor alt er inden for gå-afstand.

Aalborg Lufthavn - KLM fly

65 minutter fra Amsterdam

Amsterdam – Aalborg

Med KLMs otte daglige forbindelser mellem Amsterdam Schipol og Aalborg Lufthavn er Aalborg let tilgængelig for internationale konferencedeltagere. Schipol er en af verdens travleste lufthavne med forbindelse til mere end 200 destinationer verden over. Dermed er Aalborg kun ét stop væk, og flyvetiden mellem Amsterdam og Aalborg er blot 65 minutter. 

Andre direkte ruter til Aalborg

Ud over gode forbindelser til København og Amsterdam er der blandt andet direkte ruter fra London, Oslo, Barcelona, Alicante til Aalborg Lufthavn

Mulighed for Air France/ KLM som Official Airline

Ved møder fra 10 personer og op til de helt store kongresser og konferencer med flere hundrede deltagere støtter Air France og KLM dig som vært med et Official Carrier-programmet, Global Meetings

Vil du vide mere om Official Carrier-prgrammet så kontakt VisitAalborg Convention Bureau.

Til Aalborg centrum

Infrastrukturen i Aalborg er særdeles god og lige uden for Aalborg Lufthavns døre er der busser, der flere gange i timen kører til Aalborg centrum. 

 

Ønsker du at arrangere kørsel for en gruppe af konferencedeltagere, som køres direkte fra lufthavnen til Aalborg centrum i egen bus, kan VisitAalborg Convention Bureau være behjælpelig med henvisning til en shuttle service.

 

Der er desuden taxi-service døgnet rundt, så uanset hvornår på dagen, du ankommer til Aalborg Lufthavn, kommer du nemt frem til hotel eller venue. 

Andre måder at komme til Aalborg

I bil eller bus

Aalborgs beliggenhed tæt ved motorvej E45, hvilket gør det hurtigt og nemt at komme til Aalborg i bil. Byens busterminal er centralt placeret tæt på mødesteder og hoteller.

Med tog

Tag toget til Aalborg og læn dig tilbage med en god bog. Stå af i byens centrum, hvorfra du kan gå til konferencesteder og hoteller. 

 

Planlæg din tur på Rejseplanen.dk

Find mere inspiration