Destination Nord
Aalborg

VisitAalborg Convention Bureau

VisitAalborg Convention Bureau er en del af VisitAalborg - Aalborg Kommunes officielle turismeorganisation. Vi har mange års erfaring med tiltrækning af konferencer og sammen med vores store netværk af lokale samarbejdspartnere sikrer vi dig en god konference, kongres eller møde i Aalborg.

Om os

Vi er en non-profit organisation, der arbejder med det formål at tiltrække nationale og internationale konferencer, kongresser og møder til Aalborg. 

VisitAalborgs mission er at "bidrage til væksten ved at udvikle og synliggøre Aalborg som international destination for storby- og erhvervsturisme..."

Afdelingen der udgør VisitAalborg Convention Bureau beskæftiger sig med erhvervsturisme og tiltrækning af internationale faglige og videnskabelige konferencer til Aalborg, da de danner et vigtigt grundlag for byens ambition om at være international videnby. 

Gratis konferenceservice

Vi er glade for at kunne tilbyde gratis hjælp til tiltrækning af internationale faglige og videnskablige konferencer til Aalborg

Netværk og samarbejder

Vi har et tæt samarbejde med vores store netværk af professionelle partnere og sammen arbejder vi for at udvikle og forbedre konferenceindustrien i Danmark og dermed dine muligheder for en succesfuld konference.

Kontakt os