Destination Nord
Aalborg havnefront
Konference i Aalborg
Velkommen til kongresbyen Aalborg

VisitAalborg Convention Bureau

VisitAalborg Convention Bureau er den professionelle sparringspartner på din konference i Aalborg, og med mere end 30 års erfaring er vi den naturlige indgang til byens mange aktører. Vi har indgående kendskab til de elementer, der skal til for at sikre dig en succesfuld konference - og vi rådgiver 100% uvildigt og gratis.

Aalborg - den oplagte konferenceby

Nordjyllands hovedstad er en af landets mest tilgængelige byer med både fly, bil, tog og bus og her føler du dig altid velkommen. I Aalborg er alt inden for gå-afstand; mødesteder i verdensklasse, gæstfrie hoteller, gastronomiske oplevelser, grønne oaser, hyggelige gågader og den flotte havnefront.

 

 

Aalborg er tæt på internationale lufthavne - 35 minutter fra København og 65 minutter fra Amsterdam.

 

En bred variation af traditionelle og mere utraditionelle mødesteder samt et konferencecenter i verdensklasse gør Aalborg til det oplagte sted at afholde konferencer, kongresser og møder. 

 

Fordelen ved en lille storby er, at alt er i gå-afstand! I Aalborg er der ikke langt fra hotel til konferencested og videre til reception eller middag på en af byens lækre restauranter. 

På gå-ben fra hotel til mødested

Aalborg er en overskuelig by. Den er stor nok til at rumme og håndtere stort set alt inden for kongresser, møder og konferencer, og samtidig har den en helt perfekte størrelse, når man skal fra sted til sted. Med mere end 1500 hotelværelser i centrum og indenfor gå-afstand til møde- og konferencestederne er det let at bevæge sig fra A til B.

Prikken over i'et

Den lille detalje der får dig til at glædes endnu mere, et ekstra pust af originalitet som krydrer et fagligt vellykket og velorganiseret arrangement.