Destination Nord
Aalborg
Gruppe af mennesker lytter til person i AKKC

Gratis rådgivning og planlægning

- vi hjælper med at finde de rette rammer til din konference, kongres eller
møde i Aalborg

VisitAalborg Convention Bureau er din professionelle sparringspartner, når du overvejer at placere din næste konference, kongres eller møde i Aalborg.

Vi har mere end 30 års erfaring med at byde på og vinde nationale og internationale værtskaber for konferencer i alle størrelser - ofte i tæt samarbejde med byens faglige miljøer. Vi er bindeleddet mellem dig og byens mange spændende venues, hoteller og oplevelsesmuligheder, og vi deler gerne vores indgående kendskab til traditionelle og utraditionelle setups - også dem du ikke selv kan finde.

Har du mulighed for at stille dig i spidsen for en konference, kan vi hjælpe med en lang række ikke-faglige opgaver i forbindelse med at planlægge og byde på en konference, hvilket giver dig ro til at fokusere på det faglige indhold – det kan vi nemlig ikke hjælpe dig med! Derimod ved vi alt om byen, dens faciliteter og muligheder, og derfor kan vi hjælpe dig med at finde de helt perfekte rammer for netop din konference, kongres eller møde i Aalborg.

 

Vi arbejder gratis og vores services inkluderer bl.a.:

  • Rådgivning om venues, overnatningsmuligheder, sociale arrangementer, restauranter, transport m.v.
  • Indhentning af tilbud, rådgivning vedr. budgetlægning og udarbejdelse af budgetudkast
  • Forhåndsreservation af venues, hoteller, sociale arrangementer m.v.
  • Sparring på program for det pågældende arrangement
  • Koordinering og produktion af bud- og præsentationsmateriale, der er skræddersyet til din konference og afspejler det, deltagerne vil opleve i Aalborg
  • Planlægning og afholdelse af site inspections for beslutningstagere
  • Præsentation af Aalborg som destination for organisationers bestyrelser i ind- og udland
  • Deltagelse i koordinerende møder i planlægningsprocessen i ind- og udland
  • Fri adgang til VisitAalborgs billed-, film- og brochuremateriale

 

Vi er din gratis sparringspartner helt fra første tanke om værtskab opstår og indtil det besluttes, om konferencen kommer til Aalborg. Herefter hjælper vi dig godt videre og formidler kontakt til en professionel kongresarrangør (PCO), hvis du ønsker det, og vi sørger for overlevering af forhåndsreservationer til enten dig eller en PCO.

 

Hvornår giver det mening at kontakte os?

Kontakt os allerede når ideen om at blive vært for en international konference, kongres eller møde til afholdelse i Aalborg begynder at spire. Så hjælper vi dig med at afklare, hvordan Aalborg kan rumme konferencen og kommer med inspiration til, hvordan konferenceprogrammet kan se ud.

Fandt du ikke, hvad du søgte?