Destination Nord

Aalborg Airport Hotel

Lufthavnshotellet Aalborg Airport Hotel i Aalborg Lufthavn har verden som sin nabo. Og med kun 6 kilometer til Aalborg Centrum er det nemt at komme til og fra.

     
85664 6 km0 km

Hotellet

Aalborg Airport Hotel er et moderne og stilrent hotel, der drives af familien Bühlmann. Hotellet har døgnåbent og det betyder, at dine konferencegæster kan checke ind og ud når, når de ankommer uanset tidspunktet.

 

Værelser

Aalborg Airport Hotel tilbyder 64 moderne og rummelige dobbeltværelser, som alle er indrettet i nordisk stil. Alle værelser har eget bad og toilet, TV, kaffe- og thefaciliteter, gratis wi-fi og mørklægningsgardiner.

Når dine konferencegæster overnatter på Aalborg Airport Hotel starter de dagen med en lækker morgenmadsbuffet, hvori mange af elementerne er økologiske. Morgenmadsbuffeten kan nyde hver morgen fra kl. 5.00-9.00

Restaurant

På Aalborg Airport Hotel er der en restaurant, som serverer lækre retter tilberedt af lokale råvarer – ofte økologiske. Restauranten er hver dag åben fra kl. 17-22, mens der serveres lette kolde og lune retter fra kl. 11-23 i hotellets lounge. Og skulle den helt sene sult melde sig, har hotellet en snackmenu, som dine konferencegæster kan købe fra fra kl. 22-07.

Andre faciliteter/ muligheder

Aalborg Airport Hotel har en hyggelig lounge med pejs, restaurant og bar, så der er rig mulighed for, at dine konferencegæster kan hygge sig sammen, når dagens program er slut. Når solen står højt på himlen, kan de trække ud på den skønne tagterrasse.

Bæredygtighed på Aalborg Airport Hotel: Som ét af kun tre hoteller i Nordjylland kan Aalborg Airport Hotel skilte med det Økologiske Spisemærke i Bronze. Dette betyder, at 30-60% af hotellets fødevarer er økologiske og kommer fra bæredygtige kilder. Dertil benytter hotellet sig af en linen-distributør (DFD), som bærer en del ISO-mærker, hvilket viser, at håndtering, rengøring og transport af produkterne i høj grad er miljøvenlig.

Ønsker du at høre mere om Aalborg Airport Hotels konference- og mødefaciliteter, kan du læse om dem her...