Destination Nord

Comwell Hvide Hus Aalborg

Som et arkitektonisk vartegn for Aalborg har Hotel Hvide Hus siden 1969 vejret over den flotte Kildeparken i Aalborg. Hotellets nærmeste nabo er Aalborg Kongres & Kultur Center og hotellet ligger i gåafstand til Aalborgs pulserende midtby

 

 

 

     
0198198 0 km7 km

Hotellet

Hotellet hedder i dag Comwell Hvide Hus Aalborg og har været igennem en gennemgribende renovering og fremstår i stilrent design. Hotellets stemning og indretning inviterer til afslapning, hygge og møde mellem mennesker.

Værelser

Comwell Hvide Hus Aalborg har 198 gennemrenoverede og velindrettede værelser, der alle har en smuk udsigt over enten Limfjorden, Kildeparken eller Aalborg by. I indretningen er der lagt vægt på hjemlig hygge og stilrent design. Med værelser fordelt på syv forskellige værelsestyper, kan du helt sikkert finde et værelse, der passer dig.

Restaurant

I forbindelse med hotellet ligger Restaurant Vesterbro, som serverer klassiske retter med et twist. I bedste nordiske stil serverer de alt fra enkle og lette retter til deres menu bestående af fem serveringer. Køkkenchefen sværger til en stærk økologisk profil og benytter oftest lokale råvarer.

Restauranten, der har udsigt over det pulserende byliv, er indrettet med en intim stemning med udsigt til det åbne køkken og har plads til 45 gæster. Her er en afslappet og hyggelig atmosfære og derfor kan restauranten danne gode rammer for eksempelvis din konferencemiddag.

Andre faciliteter

Comwell Hvide Hus Aalborg har en lounge og lobbybar samt en udendørs terrasse, hvor du kan nyde et afbræk fra konferencen. Dertil er der et gratis co-work område og gratis wi-fi, hvilket giver dig god mulighed for at ordne lidt arbejde, selvom du er væk fra kontoret. Eller få rørt kroppen i hotellets fitness-center. Hotellet tilbyder gratis roomservice, så ren afslapning på værelset er også en mulighed oven på en lang konferencedag.

Hotellet har en parkeringskælder med adgang til receptionen eller der kan parkeres foran på hele hotellets område.

Bæredygtighed på Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell er Danmarks mest bæredygtige hotelkæde. Med Comwell Care har kæden en mission og bæredygtighed er en central del af deres værdier og mål. Hotellet er Green Key-mærket, hvilket betyder, de har forpligtiget sig til at leve op til en række miljøkrav. Dertil har hotellet fået tildelt det Bronze Økologiske Spisemærke og ikke mindst Re-food-mærket, som viser hotellets hårde arbejde med at minimere madspild og for bæredygtigt mad.

Ud over madspild og bæredygtig mad fokuserer Comwell Hvide Hus Aalborg også på bæredygtighed i relation til deres rengøring og spa, hvor de bruger Svanemærkede produkter. De har også fokus på affaldssortering, -håndtering og -reducering, ligesom de har fokus på at reducere deres forbrug af energi, vand og varme.

Læs mere om Comwell Hvide Hus Aalborgs bæredygtige mission.

Ønsker du at høre mere om Comwell Hvide Hus' konference- og mødefaciliteter, kan du læse mere her.