Destination Nord

Hotel Jomfru Ane

Helt centralt i Aalborgs pulserende bymidte ligger Hotel Jomfru Ane i en historisk bygning, som oprindeligt blev opført i 1900. Placeringen midt i Aalborgs gågade-miljø gør, at dine konferencegæster er en kort gåtur fra byens konferencesteder, restauranter, caféer, shopping, og kunst og kulturliv samt byens flotte havnefront

 

     
132235 0 km7 km

Hotellet

Fra 2010 til 2013 gennemgik bygningen en gennemgribende renovering, hvor den blev skilt ad og genopbygget fra inderst til yderst, for at skabe Hotel Jomfru Ane. I den forbindelse blev den flotte facade restaureret, så den i dag fremstår, præcis som den gjorde i 1913.

Konference- og mødefaciliteter

Hotel Jomfru Ane tilbyder ingen konference- og mødefaciliteter.

Værelser

På Hotel Jomfru Ane har de 35 værelser fordelt på forskellige værelsestyper. Alle værelser er smagfuldt indrettet i moderne stil med fokus på funktionalitet og indeholder alle arbejdsbord, TV og eget bad og toilet.

Restaurant

Hotel Jomfru Ane har ingen restaurant.

Andre faciliteter/ muligheder

I midten af hotellet er der en lounge, som er designet som et frirum for hotellets gæster. Hvis dine konferencegæster overnatter på Hotel Jomfru Ane er det i loungen, de vil spise deres tilkøbte morgenmad, eller drikker deres kaffe/ the.

I løbet af dagen benyttes loungen ofte af gæster til at arbejde i og om eftermiddagen søger gæster hertil, når de trænger til et hvil og en kop kaffe/ the efter en lang dag.

Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Hotel Jomfru Ane har en aftale med det nærliggende parkeringshus Q-park, om at gæster kan parkere til halv pris. Dertil er der en offentlig parkeringsplads bag ved hotellet.