Destination Nord

Hotel Scheelsminde

Kun 10 minutters kørsel fra Aalborg midtby ligger byens eneste herregårdshotel, Scheelsminde. Herregården er fra 1808 har tidligere blandt andet fungeret som forsøgsgård for De Danske Spritfabrikker

 

     
227496 4 km10 km

Hotellet

Hotel Scheelsminde drives af familien Bühlmann og er hotel, restaurant og konferencecenter, ligesom de arrangerer fester, events, oplevelser og meget mere. Med deres mange faciliteter henvender hotellet sig til par, familier, forretningsfolk og andre, der ønsker oplevelser i historiske rammer.

Værelser

Hotel Scheelsminde har 90 moderne og hyggelige værelser, der er stemningsfuldt indrettet og har eget bad og toilet, kaffe- og thefaciliteter, gratis wi-fi og TV. Som gæst på hotellet kan du frit benytte hotellets lille og hyggelige pool-område med pool og to spa-bade, som en skøn afslutning på en lang konferencedag. Dertil tilbyder hotellet roomservice, hvis du gerne vil trække dig tilbage og nyde middagen på dit værelse.

Hotellets værelser er fordelt på fem forskellige værelsestyper, så her kan du finde et værelse, der passer lige præcis til dig. Og om morgenen får du en god start på dagen med en stor og lækker morgenbuffet, der er åben fra kl. 6.30 på hverdage og 7.30 i weekender.

Hotel Scheelsminde har flere specialudstyrede værelser til gæster med nedsat mobilitet.

Restaurant

På Hotel Scheelsminde finder du den velrenommerede Restaurant Bühlmann, som er nævnt i både White Guide Nordic og Den Danske Spiseguide. Restauranten serverer ”smagen af i dag”, hvilket betyder, at de tilrettelægger deres menuer, så de kan servere de vigtigste elementer og råvarer samme dag, de er fanget, slagtet, modnet, høstet, plukket eller røget.

Andre faciliteter/ muligheder

Der er gratis parkering lige uden for hotellet. Dertil tilbyder Hotel Scheelsminde en lang række af yderligere faciliteter og muligheder, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Bæredygtighed på Hotel Scheelsminde

Hotel Scheelsminde benytter sig af en bæredygtig linen-leverandør (DFD), som bærer flere ISO-mærker. Dette viser, at håndtering, rengøring og transporten af produkterne i høj grad er miljøvenlige.