Destination Nord

Musikkens Hus

Med en reception i husets storslåede foyer vil du fornemme bygningens smukke arkitektoniske detaljer, ligesom større selskaber kan nyde en middag i de fascinerende omgivelser i øvre foyer med udsigt over fjorden

På Aalborgs havnefront med udsigt over Limfjorden ligger et af byens arkitektoniske vartegn, Musikkens Hus, hvis flydende former er inspireret af vandet i fjorden. Huset fungerer som kulturelt samlingspunkt for hele Nordjylland og er centrum for en mangfoldighed af musikalske og kulturelle aktiviteter.

Med en reception i husets storslåede foyer vil du allerede her fornemme bygningens smukke arkitektoniske detaljer, ligesom større selskaber kan nyde en middag i de fascinerende omgivelser i øvre foyer med udsigt over fjorden samt Jeppe Heins spejl-installation, Reflecting Frequencies - et imponerende roterende værk hvori reflektioner fra øvre og nedre foyer forbindes.

Derudover kan en mindre gallamiddag nydes i husets gourmet-restaurant, Musikkens Spisehus, der fordeler sig over to etager med udsigt over Limfjorden, er en helt speciel oplevelse. Bag maden på restauranten står den nordjyske og anerkendte stjernekok, Mikael Kopp Christensen, som vil forkæle dig med enkle retter af høj kvalitet, der er baseret på lokale råvarer.

Hvis du ønsker et musikalsk indslag, opsætter Musikkens Hus gerne en scene, ligesom de er behjælpelig med at finde den rette kunstner til dit arrangement, hvis du ikke allerede ved, hvem det skal være.

Få en ekstra oplevelse med en rundvisning i Musikkens Hus og hør fortællingen om selve bygningen, dens tilblivelse og dagligdagen i huset.

Musikkens Hus er tegnet af det internationalt anerkendte, østrigske arkitektfirma COOP Himmelb(l)au med inspiration fra arktiekten Le Corbusiers kloster La Tourette i Frankrig kombineret med Limfjordens bløde former.

Kapacitet: Op til 1200+ personer

For yderligere information kontakt VisitAalborg...