Destination Nord

Slotshotellet Aalborg

På havnefronten mellem to af Aalborgs absolutte perler, Musikkens Hus og Utzon Center, og i gåafstand fra Aalborgs pulserende byliv ligger Slotshotellet Aalborg (tidl. First Hotel Aalborg).

 

     
0154154 0 km7 km

Værelser

Slotshotellet Aalborg har 156 rummelige og lyse værelser, heraf 12 Junior Suiter, der har udsigt eller delvis udsigt over den flotte Limfjord. På alle værelser er der Jensen-luksussenge, allergivenlige dyner og puder, egeparketgulv, fladskærms-tv, brus eller badekar og toilet. I alle Junior Suiter er der telefon.

Restaurant

Når du overnatter på Slotshotellet Aalborg, står du op til en udsøgt morgenmadsbuffet bestående af både varme og kolde retter samt friske grøntsager og frugt.

Andre faciliteter

Som gæst på Slotshotellet Aalborg kan du koble af og fordøje dagen i hotellets fitnessrum, som er udstyret med diverse redskaber til en god gang workout. Fitnessrummet er også tilgængeligt for hotellets øvrige gæster og er åbent fra kl. 07-23.

Bæredygtighed på Slotshotellet Aalborg

FIRST TO GO GREENER

Slotshotellet Aalborg ønsker at drive hotellet med størst muligt hensyn til miljøet og har derfor valgt at tilslutte sig Green Key. De arbejder for at mindske hotellets påvirkning af miljøet, uden at det ændrer komforten for deres gæster.

Læs mere om hvilke tiltag Slotshotellet Aalborg gør for at minimere deres belastning af miljøet.

Ønsker du at høre mere om Slotshotellet Aalborgs mødefaciliteter, kan du læse mere om dem her.